Почитувани. моментално сме недостапни бидејќи се ρаботи на надогρадба на софтвеρсκиот систем на БезПаρдон.Мκ, се вρаќаме Насκоρо!

Современи навики: Седењето е новото пушење

август 29, 2014, во 21:19 | Убавина/Здравје
Современи навики: Седењето е новото пушење

Повеќето луѓе поминуваат 9 часа дневно седејќи, без да сфатат дека седењето полека станува темпирана бомба за нивното тело. И додека вас ви изгледа толку […]

Рецепт за експресно зајакнување на имунитетот: Овој микс може да ви го промени животот

август 29, 2014, во 18:26 | Убавина/Здравје
Рецепт за експресно зајакнување на имунитетот: Овој микс може да ви го промени животот

Звучи како бајка, но не е. Ослободете се од предрасудите и побрзо започнете со лечење.   За лековитите својства на медот се зборува од секогаш. […]

Миди прстени за освежување на вашиот летен стил

август 29, 2014, во 17:57 | Убавина/Здравје
Миди прстени за освежување на вашиот летен стил

Миди прстените се вистински летен хит. Најчесто се носат на средниот прст и се во златна боја, која стои извонредно со исончаниот летен тен. Може […]

Маточина – ефикасно средство против убод од пчели и оси

август 29, 2014, во 09:36 | Убавина/Здравје
Маточина – ефикасно средство против убод од пчели и оси

Mаточината е повеќегодишно зелјесто растение високо од 30 до 120 cm. Стеблото е исправено и се издигнува. Листовите се распоредени паралелно, со дршки, и се […]

СОВЕТ: Како да се одбраните од листерија?

август 29, 2014, во 09:33 | Топ3, Убавина/Здравје
СОВЕТ: Како да се одбраните од листерија?

Листериозата е инфекција предизвикана од бактеријата Listeria monocytogenes, која примарно се наоѓа во почвата и растенијата, меѓутоа многу често се изолира и од млечни продукти, […]

13 работи на кои секоја жена помислила во текот на сексот

август 28, 2014, во 11:49 | Убавина/Здравје
13 работи на кои секоја жена помислила во текот на сексот

Дури и во текот на сексот, мислите понекогаш ни летаат. Еве неколку работи кои понекогаш се вртат во женските глави: – Уф, ова не е […]


Get Widget